диети за отслабване

Диета за плосък корем 2
Звучи като сбъдната мечта: Яжте само определени храни и свалянето на теглото ще е налице + бонус: ще забравите завинаги за мазнините, които незнайно защо се натрупват все около кръста.

Диетата за плосък корем обещава отслабване със 7 килограма в рамките на 32 дни и постигане на перфектен корем без нито една коремна преса.

По своята същност тя е средиземноморски тип диета с акцент върху здравословни и нерафинирани храни - пресни плодове и зеленчуци, пълнозърнести храни, ядки, бобови растения, семена, крехки меса, риба и веднъж месечно червено месо.

Важно изискване: Отслабващите трябва да приемат не повече от 1600 калории на ден!

Според създателите на този диетичен режим тайната съставка, която премахва мазнините са мононенаситените мазнини, присъстващи във всяко хранене. Те се съдържат в особено големи количества в маслините, авокадото, семената, тъмния шоколад, соята, лененото семе и масло, зехтина, слънчогледовото олио.

Преди започването на същинската 28-дневна диета се препоръчва да се приемат всекидневно 1200 до 1400 калории за период от 4 дни. По този начин се намалява подуването и се подобрява мотивацията на тези, които са решили да се посветят на режима. По време на началната фаза трябва да се изпиват по 2 литра сок, съдържащ подправки, билки, сок от цитрусови плодове и краставици.

Физическата активност не е задължителна част от диетата, но горещо се препоръчва.

Какво може да се яде

В зависимост дали сте вегетарианец или не, дали имате хранителна алергия или лактозна непоносимост, режимът може да бъде адаптиран според индивидуалните особености на организма.

Диетата за плосък корем препоръчва четири хранения за деня, съставени от по 400 калории и разпределени през четири часа. Всяко хранене трябва да съдържа мононенаситени мастни киселини!

Основното предимство на диетата е, че не е нужно да се броят калориите. Вместо това може да се избира измежду 28 взаимно заменими ястия на закуска, обяд, следобедна закуска или вечеря. Списъкът с храни включва...
назад | 1 | 2 | 3 | напред