диети за отслабване

Диета със зелева супа
отслабване: до 4,5 кг за 7 дни

Какво представлява

Ако яденето на бездънна купа зелева супа заедно с няколко други нискокалорични храни за период от цяла седмица ви допада, то тогава диетата със зелева супа оглавява листата на диетите за бързо отслабване. Въпреки това бедният избор на храни и ниският калориен прием гарантират отегчение от еднотипното хранене и неадекватен хранителен прием.

Диетата със зелева супа е режим на хранене, който не се съобразява с индивидуалните особености на организма. В него не се съдържат никакви препоръки за повече физическа активност, никакви съвети за промяна на поведението и лошите навици. Вместо това получавате един стриктен списък на това, което трябва да консумирате всеки ден от седмицата. Всички ястия от примерното меню трябва да бъдат приготвени вкъщи, тъй като няма да можете да ги намерите в повечето ресторанти.

Диетата със зелева супа обещава отслабване с 4,5 кг за една седмица, което е цялата продължителност на диетата. Ако искате да отслабнете повече, препоръките са да изчакате известно време преди да проведете още един цикъл от диетата.

Кои са позволените храни

Седем дневната диета обещава всичко, което може да погълнете – стига да изяждате 2 купи на ден зелева супа без мазнини и да се придържате към краткия списък с позволени храни. Такива са плодове, зеленчуци, обезмаслено мляко и месо. Препоръчва се пиенето на много вода и избягването на алкохол.

Примерен план на диетата:

- Ден 1: Зелева супа и всички плодове с изключение на банани. Позволени са неподсладен чай, черно кафе, сок от червена боровинка и вода.

- Ден 2: Зелева супа, всички нискокалорични зеленчуци (с изключение на боб, грах и царевица) и печен картоф с масло.

- Ден 3: Зелева супа и смес от по-горе изброените плодове и зеленчуци.

- Ден 4: Зелева супа, до 8 банана и две чаши обезмаслено мляко.

- Ден 5: Зелева супа, до 600 г телешко, пилешко или риба, до 6 пресни домата и поне 6-8 чаши вода.

- Ден 6: Зелева супа, до 3 телешки пържоли и неограничено количество...
назад | 1 | 2 | 3 | напред