диети за отслабване

Диета Изчисти мазнините
... още - опитайте да задоволите своето желание с плод.

Какво смятат експертите

Основното предимство на диетата е, че тя представлява лесен за спазване режим на хранене, съдържащ полезни съвети, рецепти и препоръки за спортуване, изтъкват диетолозите. Въпреки това те критикуват първата фаза на диетата за това, че е твърде стриктна и може да се окаже трудна за спазване от повечето отслабващи.

Започването на нова диета за отслабване е достатъчно голямо предизвикателство и без да се създава списък със забранените храни. Планът би бил по-лесен за спазване, ако забранените храни като кафе, вино, сладки и любимите ви храни се включат още в ранните фаза. Така например чаша кафе на ден може да се окаже ахилесова пета за много хора, търсещи отслабване.

Освен първата фаза, останалите етапи на режима звучат много по-здравословно, тъй като насърчават отслабващите да се хранят здравословно и да спортуват много, което е печелившата формула за отслабването, смятат диетолозите.

Място за размисъл

Диетата „Изчисти мазнините“ първоначално се концентрира върху детоксикацията на организма, което може да звучи нездравословно и подвеждащо, но за някои хора може най-малко да се окаже добър старт на един балансиран режим на хранене.

Ако успеете да преминете през всичките четири етапа на режима, вече не спазвате диета, а цялостен нов начин на живот. Настъпилите промени в начина ви на хранене и спортуване винаги ще ви поддържат във форма.

Според диетолозите, „Изчисти мазнините“ е диета, подходяща за много групи хора, защото е лесно пригодима към всеки начин на живот. Тя ще има най-големи резултати при тези, които са забравили какво е спорт и обичат се хранят с нездравословни храни.
назад | 1 | 2 | 3 | напред